Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilatut tuotteet toimitetaan postin välityksellä kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina tai matkahuollolla. Tilauksen kokonaispainon mukaan märäytyvät postikulut lisätän tilauksen hintaan. postikulut, minimitilausraja ja mahdollinen postikuluvapaa ostoraja näkyvät ostoskorissa ja tilauksen vahvistussivulla.


Tilaus tulee maksaa ennen toimitusta. Maksutapoina ovat Paytrail Oy:n tarjoamat maksutavat.


Arvioitu toimitusaika on 4 - 10 työpäivä. Useimmissa tapauksissa tuotteet postitetaan 1-2 työpäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus on tullut tilillemme. Jos toimitus olennaisesti viivästyy, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.


Tilaus voidaan toimittaa useassa erässä, mikäli tilauksen eri tuotteita ei löydy samasta varastosta.


Myyjä pidättä oikeuden tilauksen peruuttamiseen, jos tilattu tuote on loppuunmyyty tai jos tuotteen saatavuudessa on ylitsepäsemättömiä vaikeuksia. Myyjä pidättä itselleen oikeuden olla hyväksymättä tilausta.


Asiakkaan on ilmoitettava tilatessaan nimensä ja osoitteensa sekä sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Myyjä säilyttä asiakastiedot turvallisesti eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.


Palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, täysin käyttämätön, myyntikuntoinen myös myyntipakkauksen osalta. Virheellisen tai postissa rikkoutuneen tuotteen asiakas voi halutessaan palauttaa veloituksetta asiakaspalautuksena osoitteeseen, joka löytyy lähetyksestä.


Palauttaessasi tuotteita saat rahasi takaisin 30 päivän kuluessa käyttämäsi maksutavan kautta. Jos olet maksanut luottokortilla, hyvitämme luottokorttiasi. Jos olet maksanut verkkopankkimaksulla, palautamme rahat pankkitilillesi. Ilmoita tilinumerosi palautusilmoituksessa.


Pyydämme ottamaan yhteyttä etukäteen ennen tuotteen palauttamista, jotta voimme sopia siitä, että vaihdetaanko tuote uuteen vai palautetaanko kauppahinta.


Mikäli asiasi koskee jo olemassa olevaa tilausta, jätä palaute tai viestisi tämän linkin kautta.


Toimituskulut

Toimituskulut ovat tällä hetkellä 0€, mikäli tilauksen kokonaisarvo ylittää 60€. Alle 60€ tilauksille toimituskulut ovat 5.90€ ellei toisin ilmoiteta. Palautuskulut alennentuille tuotteille on 10€ tai normaalihintaisissa tuotteissa perimme palutuskuluna toimitusmaksun (5.90€)Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla


Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Brand Group International Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa

syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.


Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 0207 181830Verkkopankit


Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.Klarna


Klarnan Laskuehdot

Klarnan tiliehdotKäynti- ja postiosoite


Brand Group International Oy

Lokomonkatu 25a B

33900 TAMPERE

Y-tunnus: 2472645-5


sähköposti: asiakaspalvelu (at) brandstore.fi

Rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.REKISTERINPITÃJÄ


Brand Group International Oy (Y-tunnus: 2472645-5)

Lokomonkatu 25a B

33900 Tampere

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ


Juha Mörsky


Sähköposti asiakaspalvelu(at)brandstore.fiREKISTERIN NIMI


Brandstore.fi:n asiakasrekisteriREKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE